Solkraft India
Bildet viser et solkraftverk i Vellakoil i Tamil Nadu i India, tatt ved en tidligere anledning.
Foto: Vinaykumar8687/Wikimedia Commons

Inngår samarbeid med Enel om fornybar energi i India.

  • Øyvind Lie

Enel Green Power og Norfund, statens investeringsfond for utviklingsland, inngår langsiktig investeringssamarbeid med det italienske energiselskapet Enel for å finansiere, bygge og drifte nye fornybar energi India, opplyser Norfund i en pressemelding. De to selskapene er allerede i gang med samarbeid, og har offentliggjort at de har fått tildelt retten...
Artikkelen er 357 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.