normeland
Foto: Agder Energi

Stor økning i Norges kraftproduksjon.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Stortingsrepresentant Terje Halleland fra Frp har spurt energiminister Tina Bru (H) om produksjonskapasiteten i det norske kraftsystemet, og om hvor mye ny kapasitet man forventer vil komme på plass i 2020. Nå har han fått svar. 153,2 TWh regner Bru at normalårsproduksjonen vil være i år. Det er en økning...
Artikkelen er 126 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.