Nomeland kraftstasjon
Dammen ved Nomeland kraftstasjon i Iveland.
Foto: Agder Energi

Selv om kraftprisen gikk ned 76 prosent i 2. halvår.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Agder Energi fikk i 1. halvår 2020 et underliggende driftsresultat på 517 millioner kroner, mot 807 millioner kroner i samme periode i fjor, skriver selskapet i en børsmelding. Det underliggende resultatet etter skatt ble 244 millioner kroner, opp fra 144 millioner kroner i 2019. - Konsernets sikringsstrategi skal bidra til...
Artikkelen er 331 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.