glitre-bygget
Glitre Energis hovedkontor i Drammen. Foto: Øyvind Berg/Wikimedia Commons
Foto: Øyvind Berg/Wikimedia Commons

Sikret seg til greit resultat.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Resultatet for 2. kvartal 2020 er preget av svært lave kraftpriser, skriver Glitre Energi i en børsmelding. For konsernet falt driftsresultatet (EBITDA) fra 196,9 millioner kroner i 2. kvartal i fjor til 110,8 millioner kroner i samme periode i år. Endringen er utelukkende relatert til kraftproduksjon, mens øvrige segmenter viser...
Artikkelen er 201 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.