Jannicke Hilland
Avtroppende konsernsjef Jannicke Hilland i Eviny. Arkivfoto: Eviny
Foto: BKK

Underskudd på 179 millioner kroner i 2. kvartal.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Rekordlave kraftpriser gjør at BKK-konsernet får et negativt kvartalsresultat for første gang i nyere tid. Resultatet etter skatt for andre kvartal i år ble underskudd på 179 millioner kroner, skriver BKK i en pressemelding. Resultatet er 895 millioner svakere enn i andre kvartal 2019. En hovedgrunn til den store differansen...
Artikkelen er 281 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.