ole erik almlid
NHO-sjef Ole Erik Almlid.
Foto: Moment Studio/NHO

Synes det er merkelig at det ikke diskuteres.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
– Vi bør vurdere om noen av vassdragene som er vernet, faktisk likevel skal kunne åpnes for utbygging, mener NHO-direktør Ole Erik Almlid til NT24. Han begrunner dette med at klimautfordringen krever energiomlegging. – Vi må ha mer fornybar energiproduksjon for at vi skal ha nok strøm i fremtiden. Det...
Artikkelen er 172 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.