Hønefossen
Hønefossen.
Foto: T. Bjornstad/Wikimedia Commons

Fra 16. millioner i 1. halvår i fjor til null i år.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Ringerikskraft fikk i første halvår i år et resultat før skatt på 164.000 kroner, ned fra 37,0 millioner kroner i samme periode i fjor. Resultatet etter skatt ble 3,6 millioner kroner i første halvår i år, mot 16,5 millioner kroner i samme periode i fjor. Omsetningen i første halvår i...
Artikkelen er 174 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.