Foto: Eon

Reststrømmen ble enda mindre fornybar.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
6. juni publiserte NVE varedeklarasjon for strømleverandører for 2019, som Energiteknikk omtalte. Den inneholdt imidlertid flere feil, går det fram i en  melding fra NVE.  Det gjorde at varedeklarasjonen viste en for høy andel kjernekraft i forhold til fossil kraft, noe NVE nå har rettet opp. Den korrigerte varedeklarsjonen for...
Artikkelen er 101 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.