sfe nett
Foto: SFE

Likevel ble resultatet halvert.

  • Øyvind Lie

Sogn og Fjordane Energi (SFE) fikk et resultat etter skatt i første halvår i 2020 på 140 millioner kroner. Rekordlav strømpris er hovedårsak til at resultatet er 136 millioner kroner lavere enn fjorårets halvårsresultat. Dobbel pris Konsernsjef Johannes Rauboti er likevel godt fornøyd med resultatet. – Kraftprisen i markedet vil...
Artikkelen er 305 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.