furegardane
Kraftverket Furegardane ved Evanger i Voss kommune i fylket Vestland. Arkivfoto.

Har nesten tredoblet størrelsen siden 2017.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Småkraft AS fortsetter å vokse. Ved utgangen av juni 2020 har konsernet en forventet midlere produksjon i drift på 1233 GWh, skriver selskapet i en børsmelding. Selskapet har dermed nesten tredoblet størrelse siden 2017. I tillegg har konsernet 269 GWh under bygging. Samlet har Småkraft AS dermed en produksjonskapasitet som...
Artikkelen er 185 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.