vassdragslaboratoriet
Energiminister Tina Bru (H) fikk torsdag omvisning på NTNUs vassdragslaboratorium.
Foto: OED

Fikk se forskning på pumpekraft. «Veldig spennende», sier Bru til Energiteknikk.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Torsdag besøkte energiminister Tina Bru (H) i Trondheim hvor hun besøkte Sintef og forskningssenteret for fornybar energi HydroCen ved NTNU. – Det var kjempespennende og veldig nyttig, jeg finn en utrolig fin innføring i det de holder på med. Det var dessuten veldig deilig å få lov å være på...
Artikkelen er 785 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.