Eidefossen
Dam Eidefossen, inntaksområde for nye Nedre Otta kraftverk.
Foto: Nedre Otta

På grunn av økt smittespredning.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

2. september skulle Nedre Otta-kraftverket i Vågå og Sel kommuner i Innlandet fylke offisielt åpnes av statsminister Erna Solberg. I invitasjonen fra Nedre Otta DA sendt ut 19. juni, var det lagt opp til et to timer langt arrangement med servering av mat og drikke og transport i buss fra...
Artikkelen er 218 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.