espen barth eide
Espen Barth Eide. Foto: Magnus Fröderberg/norden.org
Foto: Magnus Fröderberg/Norden.org

Espen Barth Eide følger nøye med fra Stortinget.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk skrev mandag, har Olje- og energidepartementet i tråd med Stortingets vedtak fra i vår foreslått at bare Statnett eller selskaper Statnett kontrollerer kan eie og drive utenlandsforbindelser. NorthConnect-prosjektet for kraftkabel til Skottland, hvor søknaden allerede er levert og lagt på is, skal derimot behandles etter gammelt regelverk. Men...
Artikkelen er 380 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.