Inger Lise Blyverket
Forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket. Foto: Forbrukerrådet

Forbrukerrådet vil ha enklere strømpris, kritiserer «usunn konkurranse» og dyrt strømsalg.

Oppdatert med kommentarer fra Energi Norge. Folk aner ikke hva de betaler for strømmen. Forbrukerrådet etterlyser nå en strømpris som sier hva tjenesten faktisk koster. En fersk undersøkelse fra Forbrukerrådet, gjennomført av Norstat, viser «at strømprisen er umulig å forstå», konkluderer rådet selv. 77 prosent av de med fastpris vet...
Artikkelen er 602 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.