Akershus Energipark
Illustrasjonsfoto. Foto: Enova

Eidsiva Bioenergi og Akershus Energi blir medeiere.

  • Øyvind Lie

Markedet for individuelle og skreddersydde energiløsninger vokser, og nå kjøper Eidsiva Bioenergi og Akershus Energi seg opp i det de i en pressemelding kaller «et sterkt kompetansemiljø i god vekst innen desentrale varmeløsninger». Nordisk Energikontroll er totalentreprenør på varme- og kjøleanlegg tilpasset større bygg. Transaksjonen skjer gjennom to aksjekjøp, 33,4...
Artikkelen er 245 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..