Akershus Energipark
Illustrasjonsfoto.
Foto: Enova

Eidsiva Bioenergi og Akershus Energi blir medeiere.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Markedet for individuelle og skreddersydde energiløsninger vokser, og nå kjøper Eidsiva Bioenergi og Akershus Energi seg opp i det de i en pressemelding kaller «et sterkt kompetansemiljø i god vekst innen desentrale varmeløsninger». Nordisk Energikontroll er totalentreprenør på varme- og kjøleanlegg tilpasset større bygg. Transaksjonen skjer gjennom to aksjekjøp, 33,4...
Artikkelen er 245 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.