Grytneselva kraftverk
Grytneselva kraftverk ved Eresfjorden i Nesset kommune i Møre og Romsdal, med Clemens Kraft på eiersiden. Foto: Peltonman/Wikimedia Commons

Rentesikring slo feil da rentene sank.

  • Øyvind Lie

Clemens Kraft fikk i 2. kvartal i år et resultat før skatt på minus 27,4 millioner kroner. I samme periode i fjor hadde selskapet et overskudd før skatt på 6,3 millioner kroner. Selskapets driftsresultat endte på minus 8,6 millioner kroner, mot et positivt resultat på 24,3 millioner kroner i samme...
Artikkelen er 201 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..