Grytneselva kraftverk
Grytneselva kraftverk ved Eresfjorden i Nesset kommune i Møre og Romsdal, er ett av verkene Clemens Kraft er med å eie. Foto: Peltonman
Foto: Peltonman/Wikimedia Commons

Rentesikring slo feil da rentene sank.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Clemens Kraft fikk i 2. kvartal i år et resultat før skatt på minus 27,4 millioner kroner. I samme periode i fjor hadde selskapet et overskudd før skatt på 6,3 millioner kroner. Selskapets driftsresultat endte på minus 8,6 millioner kroner, mot et positivt resultat på 24,3 millioner kroner i samme...
Artikkelen er 201 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.