fløttum
Jon Sveinar Fløttum leder Rambølls satsing på vindenergi i Norge.

Jon Sveinar Fløttum skal lede Rambølls satsing på vindkraft i Norge.

Rambøll styrker sin tilstedeværelse i det norske vindkraftmarkedet, går det fram i en pressemelding fra selskapet.

Fløttum, som skal lede satsingen, har blant annet vært prosjektleder for China Oilfield Services Limited (COSL). I i 2011 kom hjem og startet hos den tyske vindturbinprodusenten Enercon GmbH, og opprettet det selvstendige norske underselskapet Enercon Service Norway AS. Etter noen år som selvstendig konsulent for energibransjen startet han tidligere i år hos Rambøll Norge og leder nå avdelingen Vind i Norge.

Rambølls vindkraftteam har tyngdpunktet i Oslo og Trondheim, og dets prosjekter involverer om lag 70 personer på tvers av ulike avdelinger i Rambøll fra sør til nord i Norge, går det fram av meldingen.