Brekke kraftstasjon. Arkivfoto.
Foto: Østfold Energi

Prissikring bidro til å redde resultatet.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Østfold Energis resultat etter skatt i første halvår ble 36 millioner kroner, mot 113 millioner kroner i samme periode i fjor. Historisk lave kraftpriser og lavere produksjon gir en kraftig nedgang i omsetning og resultat for kraftprodusenten, skriver selskapet i sin resultatrapport. Driftsinntektene falt med 58 prosent til 161 millioner...
Artikkelen er 313 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.