solceller
Illustrasjonsfoto: Otovo
Foto: Otovo

Trenger kapital til satsing på leasing av solceller i Europa.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk skrev i juni, satser Otovo leasing av solceller, uten noen form for kontantinnsats eller delbetaling. Dette skal være svært populært i USA, hvor om lag en tredel av solcelleanleggene selges med denne modellen. Selskapet satser på dette i Europa gjennom et eget selskap, European Ditributed Energy Assets (EDEA)....
Artikkelen er 149 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.