Asgeir Aase
Asgeir Aase, administrerende direktør i Linja AS. Foto: Linja AS
Foto: SFE Nett

Skal hete Linja, etter intern navnekonkurranse.

  • Øyvind Lie

Bakgrunnen for navneendringen er endringer i lovverket som krever et tydeligere skille mellom nettselskapene, som er monopolvirksomhet, og resten av energiselskapene. SFEs konserndirektør for nett, Asgeir Aase, er godt fornøyd med det nye navnet, som er basert på en intern navnekonkurranse. – Vi ønsket et navn som sier noe om...
Artikkelen er 151 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.