Bruvollelva
Bruvollelva kraftverk i Snåsa i Trøndelag (bildet) får reguleringsmagasin.
Foto: Småkraft AS

Øker produksjonen i Bruvollelva kraftverk til en svært hyggelig pris.

  • Øyvind Lie

NVE har gitt Småkraft AS konsesjon til å regulere Trollsvatnet i Snåsa kommune i Trøndelag. Bruvollelva kraftverk ble satt i drift i 2010, da uten reguleringsmagasin. Småkraft AS får nå tillatelse til å regulere Trollsvatnet med 1 meter, noe som ifølge NVE ligger nær naturlig svingning i vannspeilet. Det skal...
Artikkelen er 274 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.