Karina Halstensen Birkelund, ny direktør for forretningsutvikling i Småkraft AS.
Foto: Småkraft AS

Karina Halstensen Birkelund kommer fra BKK.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Småkraft AS ansetter Karina Halstensen Birkelund som ny direktør for Forretningsutvikling. «Interessen for denne stillingen har vært meget stor, og jeg er glad for å kunne ønske Karina velkommen til Småkraft. Karina sin kompetanse og gjennomføringsevne gjør at dette vil være en viktig ressurs for oss fremover», sier administrerende direktør...
Artikkelen er 175 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.