Håkon Borgen
Konserndirektør Håkon Borgen i Statnett. Foto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Mer kraft fra Sør-Norge kan trengs når Sverige stenger atomreaktorene.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
På et pressetreff under et besøk hos sin kollega i Oslo fredag svarte Sveriges energi- og digitaliseringsminister Anders Ygeman bastant «ja» på spørsmål om han vil mer nett mellom de to landene nå som prisforskjellen er så høy. I en uttalelse til Energiteknikk om det samme spørsmålet er Tina Bru...
Artikkelen er 516 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.