Distribusjonsnett SFE
Distribusjonsnettet i Sogn (bildet) og på Haugalandet er åsted for utvikling av nye handelsplasser for fleksibilitet i nettet.
Foto: SFE

Haugaland Kraft Nett og SFE Nett samarbeider med Nodes om hvert sitt pilotprosjekt.

  • Atle Abelsen

De to nettselskapene samarbeider med Nodes gjennom hvert sitt pilotprosjekt i regi av FME-en CINELDI, og håper å komme i mål med et resultat innen sommeren 2021. FME står for Forskningssentre for miljøvennlig energi, og støttes av Forskningsrådet. – Vi har et stort nett, høy produksjon, men relativt få kunder....
Artikkelen er 642 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.