Distribusjonsnett SFE
Distribusjonsnettet i Sogn (bildet) og på Haugalandet er åsted for utvikling av nye handelsplasser for fleksibilitet i nettet. Foto: SFE

Haugaland Kraft Nett og SFE Nett samarbeider med Nodes om hvert sitt pilotprosjekt.

  • Atle Abelsen

De to nettselskapene samarbeider med Nodes gjennom hvert sitt pilotprosjekt i regi av FME-en CINELDI, og håper å komme i mål med et resultat innen sommeren 2021. FME står for Forskningssentre for miljøvennlig energi, og støttes av Forskningsrådet. – Vi har et stort nett, høy produksjon, men relativt få kunder....
Artikkelen er 642 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..