Troms Kraft
Foto: Tore Halvorsen

– Trøsten får være at de lave prisene er godt for kundene våre, sier Troms Kraft-sjef Semming Semmingsen.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Troms Kraft AS fikk et resultat etter andre tertial 2020 på 116 millioner kroner etter skatt, ned fra 218 millioner kroner i samme periode i fjor, går det fram i en pressemelding fra selskapet. Årsaken til nedgangen er i all hovedsak de lave kraftprisene. Kraftprisene gir først og fremst utslag...
Artikkelen er 177 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.