Tina Bru
Olje- og energiminister Tina Bru (H). Arkivfoto: Øyvind Lie

Tina Bru er spent på Oslo Economics’ utredning av sluttbrukermarkedet.

Det «kan stilles spørsmål ved om det er for vanskelig for kundene å orientere seg i sluttbrukermarkedet», ifølge energiminister Tina Bru. Som kjent klaget Forbrukerrådet 29 strømselskaper inn til Forbrukertilsynet for påstått prisjuks og lureri. Både Fjordkraft og Gudbrandsdal Energi har avvist at de jukser. Stort alvor I et skriftlig...
Artikkelen er 387 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.