Vindturbin
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

OED er ferdig med å gå gjennom konsesjonene til Vardafjell, Okla og Gismarvik.

  • Øyvind Lie

Stortinget ba i juni regjeringen vurdere hvorvidt behandlingen av gitte vindkraftkonsesjoner har fulgt energilovgivningen og forvaltningslovens krav, og stanse eventuelle lovstridige vedtak. Som Energiteknikk skrev tirsdag, er det ikke funnet feil ved Gismarvik vindkraftverk som kunne lede til ugyldighet. Fant ikke feil Nå kunngjør Olje- og energidepartementet (OED) at de...
Artikkelen er 235 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.