Eskil Lunde Jensen
Konsernsjef Eskil Lunde Jensen i Akershus Energi.
Foto: Akershus Energi

Men prissikring bidro positivt på resultatet.

  • Øyvind Lie

Akershus Energi oppnådde et resultat for de tre første kvartalene 2020 etter skatt på 68 millioner kroner. Det er 69 millioner kroner lavere enn for 2019. Konsernet fikk et driftsresultat (EBITDA) på 140 millioner kroner som er 361 millioner kroner lavere enn året før. Reduksjonen kommer som følge av de...
Artikkelen er 158 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.