Kryssende linjer
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Blir trukket fra nettselskapenes inntektsramme neste år.

  • Øyvind Lie

NVE har beregnet differansen mellom de estimerte kostnadene i inntektsrammene for 2019 og selskapenes faktiske kostnader samme år. Beregningen viser at samlet inntektsramme for 2019 var for høy. Differansen er anslått til rundt 450 millioner og blir trukket fra inntektsrammen for 2021, skriver NVE på sin nettside. NVE har der...
Artikkelen er 105 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.