Inntak Ritaelva
Ritaelva har fått et coandainntak i prefabrikkert polyetylen, levert av Haplast etter design fra Hywer. Foto: Nordkraft

Rasfare og krevende adkomst førte til at Nordkraft forsøker en ny løsning på inntaket til to småkraftverk i Ullsfjord.

  • Atle Abelsen

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Dette skal være første gang en utbygger bruker en prefabrikkert, rørbasert løsning av polyetylen (PE) på et inntak til et kraftverk. Leverandøren Hywer har lang erfaring i å produsere vannkummer og tanker til forsyningsanlegg av PE-plast, og har også levert en litt annen design i PE til blant annet Kupe...
Artikkelen er 941 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.