Inntak Ritaelva
Ritaelva har fått et coandainntak i prefabrikkert polyetylen, levert av Haplast etter design fra Hywer.
Foto: Nordkraft

Rasfare og krevende adkomst førte til at Nordkraft forsøker en ny løsning på inntaket til to småkraftverk i Ullsfjord.

  • Atle Abelsen

Dette skal være første gang en utbygger bruker en prefabrikkert, rørbasert løsning av polyetylen (PE) på et inntak til et kraftverk. Leverandøren Hywer har lang erfaring i å produsere vannkummer og tanker til forsyningsanlegg av PE-plast, og har også levert en litt annen design i PE til blant annet Kupe...
Artikkelen er 941 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.