Vatnedalsdammen
Bildet viser Vatnedalsdammen i Bykle kommune i Setesdal.
Foto: Anders Martinsen

95,4 prosent fulle magasiner i Midt-Norge.

  • Øyvind Lie

Det er nå rekordhøy fyllingsgrad for årstiden, melder NVE. Ved utgangen av veke 40 var fyllingsgraden i norske magasiner 94,3 prosent. Det er det høyeste nivået på tilsvarende tidspunkter for årene 2000-2019, skriver NVE. Gjennom uka gikk magasiinfyllingen opp med 0,2 prosentpoeng. Høyest er magasinfyllingen i området Midt-Norge (NO3), med...
Artikkelen er 61 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.