glitre-bygget
Glitre Energis hovedkontor i Drammen. Foto: Øyvind Berg/Wikimedia Commons
Foto: Øyvind Berg/Wikimedia Commons

Åpner for å diskutere sammenslåing, men Rollag Elverk ønsker fortsatt å fusjonere med Flesberg E-verk.

  • Øyvind Lie

Rollag Elektrisitetsverk AS og Glitre Energi AS har inngått en intensjonsavtale med ønske om fremtidig samarbeid, «samt å starte en diskusjon rundt hva som kan være en god strukturell løsning i området og hvordan partene kan bidra for å realisere denne», skriver Glitre Energi i en pressemelding. I et fremtidig...
Artikkelen er 427 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.