Dam Follsjø
Arkivfoto: Skanska
Foto: Skanska

Forsterker støttefyllinger og skråningsvern og bygger nye damkroner.

  • Øyvind Lie

Utvidet med informasjon fra Statkraft. Skanska har signert kontrakt med Statkraft for rehabilitering av to fyllingsdammer, en overløpsdam og et lukket flomløp i tilknytning til kraftverkene Trollheim og Gråsjø. Kontrakten har en verdi på 508 millioner kroner, skriver Skanska i en pressemelding. Dammene ved Gråsjø danner inntaksmagasin for Gråsjø kraftverk som...
Artikkelen er 312 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.