tveito
David Inge Tveito blir ny teknisk sjef i Småkraft AS. Foto: Småkraft AS

David Inge Tveito erstatter Sigbjørn Rabbe.

  • Øyvind Lie

David Inge Tveito er utdannet sivilingeniør Elkraftteknikk fra NTNU og har erfaring fra ulike posisjoner i Statkraft, Voss kommune og Scanergy. Han kommer nå fra stillingen utbyggingssjef i Captiva Energi AS. Tveito driver også gård i Granvin i Hardanger med 120 vinterforede sauer. Han tiltrer stillingen innen 1.Februar 2021. «David...
Artikkelen er 175 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..