tveito
David Inge Tveito blir ny teknisk sjef i Småkraft AS.
Foto: Småkraft AS

David Inge Tveito erstatter Sigbjørn Rabbe.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

David Inge Tveito er utdannet sivilingeniør Elkraftteknikk fra NTNU og har erfaring fra ulike posisjoner i Statkraft, Voss kommune og Scanergy. Han kommer nå fra stillingen utbyggingssjef i Captiva Energi AS. Tveito driver også gård i Granvin i Hardanger med 120 vinterforede sauer. Han tiltrer stillingen innen 1.Februar 2021. «David...
Artikkelen er 175 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.