Tidong
Prosjektområdet for vannkraftverket Tidong i staten Himachal Pradesh i India, hvor det har skjedd to dødsfall i år. Arkivfoto.
Foto: Statkraft

Én falt ned i en sjakt, en annen kjørte av veien med lastebil, den tredje falt ned en skråning.

  • Øyvind Lie

To av dødsfallene skjedde på Tidong-prosjektet, som Statkraft er ansvarlig for, mens det tredje skjedde på kraftverket Allain Duhangan, som Statkraft er deleier i, men som de ikke har det operative ansvaret for. Det første dødsfallet på Tidong-prosjektet skjedde i januar , da en mann falt ned i en dyp...
Artikkelen er 371 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.