vann
Illustrasjonsfoto.
Foto: Tore Halvorsen

Sikrer seg 51 prosent av programutviklerselskapet.

  • Øyvind Lie

Som et ledd i sin digitaliseringsstrategi for vannkraftsbransjen kjøper tjeneste- og teknologileverandøren Captiva Digital Solutions AS seg inn i programvareutvikleren Broentech Solutions AS. Avtalen er en kombinasjon av aksjekjøp og emisjoner som gir Captiva en majoritetspost på 51 prosent i Broentech. – Vi har nå samarbeidet med Broentech over lengre...
Artikkelen er 216 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.