Svardøla
Svardøla kraftverk i Luster er ett av Forte Vannkrafts verk som Cloudberry nå har sikret seg en eierandel i. Foto: Forte Vannkraft

Sikrer seg 85 GWh gjennom andel i 13 kraftverk og en kraftkjøpsavtale.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Cloudberry Clean Energy AS skriver i en børsmelding at de har fullført kjøpet av en 34 prosents eierandel i en portefølje fra Forte Vannkraft, som eies av det sveitsiske kapitalforvalterselskapet Fontavis. Andelen skal gi Cloudberry om lag 85 GWh/år. De gjenstående 66 prosentene skal eies av Fontavis og Forte. Finansdirektør...
Artikkelen er 175 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.