solcelletak
Foto: Elena Elisseeva/Mostphotos
Foto: Elena Elisseeva/Mostphotos

Utsetter støttekutt for boligeiere til 1. juli 2021.

  • Øyvind Lie

Etter planen skulle støtte fra Enova til luft-vann-varmepumpe og avtrekksvarmepumpe for boligeiere avvikles fra 1. januar. Samtidig skulle maksimal støtte til balansert ventilasjon reduseres med 5000 kroner, støtten til solceller reduseres med 2500 kroner, mens støtten til solfangere reduseres med 5000 kroner. Nå utsettes disse kuttene til 1. juli 2021,...
Artikkelen er 375 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.