ove flataker
Direktør for RME, Ove Flataker.
Foto: NVE

RME mener det bør koste 1500 kroner pluss moms.

  • Øyvind Lie

Det er noen få strømkunder som av ulike årsaker ikke har automatisk strømmåler. Disse kundene må ha manuell avlesing av strømmåleren. Nettselskapene har ifølge Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE i noen tilfeller beregnet for høyt gebyr for manuell avlesing av strømmåler. RME foreslår nå fastpris, for å skape en...
Artikkelen er 201 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.