glitre-bygget
Glitre Energis hovedkontor i Drammen. Foto: Øyvind Berg/Wikimedia Commons
Foto: Øyvind Berg/Wikimedia Commons

Prissikring reduserte resultat-nedgangen i tredje kvartal.

  • Øyvind Lie

Glitre Energis resultat for 3. kvartal er preget av svært lave kraftpriser. For konsernet falt driftsresultatet (EBITDA) fra 97,0 millioner kroner i 3. kvartal i fjor til 22,9 millioner kroner inneværende kvartal. «Endringen er utelukkende relatert til Kraftproduksjon, og øvrige segmenter viser omtrent uendret EBITDA i forhold til tilsvarende periode...
Artikkelen er 225 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.