omvikling Hemsil
Mari Berg Tafjord og Kristian Bakko jobber med omkiling av statorblikk.
Foto: Hafslund Eco

Hafslund Eco benytter det store rehabiliteringsprosjektet i Hemsedal til å bygge ny vannkraftkompetanse i egen organisasjon.

  • Atle Abelsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Norges nest største kraftprodusent er nettopp ferdig med første del av en større rehabilitering av det snart 60 år gamle kraftverket Hemsil 1 i Hemsedal kommune lengst nord i Hallingdal. I år fornyet Hafslund Eco det eldste og mest slitte av to aggregater. Neste år står det andre aggregatet for...
Artikkelen er 822 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.