småkraft
Illustrasjonsfoto. Foto: Øyvind Lie

Skal vedlikeholde 29 småkraftverk.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Haneseth Energi AS har inngått kontrakt med Småkraft AS om levering av vedlikeholdstjenester til 29 småkraftverk fra Trøndelag til Finnmark, opplyser Haneseth Energi i en pressemelding. Haneseth Energi AS er en bedrift i Haneseth-konsernet som har spesialisert seg på bygging, drift og vedlikehold av elektromekaniske energisystemer. Kontrakten vil bidra til...
Artikkelen er 72 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.