småkraft
Illustrasjonsfoto: Øyvind Lie
Foto: Øyvind Lie

Skal vedlikeholde 29 småkraftverk.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Haneseth Energi AS har inngått kontrakt med Småkraft AS om levering av vedlikeholdstjenester til 29 småkraftverk fra Trøndelag til Finnmark, opplyser Haneseth Energi i en pressemelding. Haneseth Energi AS er en bedrift i Haneseth-konsernet som har spesialisert seg på bygging, drift og vedlikehold av elektromekaniske energisystemer. Kontrakten vil bidra til...
Artikkelen er 72 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.