småkraft
Illustrasjonsfoto. Foto: Øyvind Lie

Skal vedlikeholde 29 småkraftverk.

  • Øyvind Lie

Haneseth Energi AS har inngått kontrakt med Småkraft AS om levering av vedlikeholdstjenester til 29 småkraftverk fra Trøndelag til Finnmark, opplyser Haneseth Energi i en pressemelding. Haneseth Energi AS er en bedrift i Haneseth-konsernet som har spesialisert seg på bygging, drift og vedlikehold av elektromekaniske energisystemer. Kontrakten vil bidra til...
Artikkelen er 72 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..