hydro karmøy
Hydro Karmøy (bildet) skal styres fra driftssentralen på Rjukan.
Foto: Hydro/Marius Motrøen

Driftssentralen på Rjukan skal styre kraftforsyningen til Hydro Karmøy.

  • Hydro/Marius Motrøen

2. november overtok Hydro Energis driftssentral på Rjukan styringen og overvåkingen av kraftforsyningen til aluminiumproduksjonen på Karmøy. – Gjennom kraftforsyningen til Hydro Karmøy vil Energi utnytte og videreutvikle kompetansen sin og øke forståelsen av problemstillingene knyttet til driften av Hydros aluminiumverk. Samarbeidet knytter de operative driftsmiljøene sammen, og det styrker...
Artikkelen er 359 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.