hydro karmøy
Strømforsyningen til Hydro Karmøy (bildet) skal styres fra driftssentralen på Rjukan. Foto: Hydro/Marius Motrøen

Driftssentralen på Rjukan skal styre kraftforsyningen til Hydro Karmøy.

  • Hydro/Marius Motrøen

2. november overtok Hydro Energis driftssentral på Rjukan styringen og overvåkingen av kraftforsyningen til aluminiumproduksjonen på Karmøy. – Gjennom kraftforsyningen til Hydro Karmøy vil Energi utnytte og videreutvikle kompetansen sin og øke forståelsen av problemstillingene knyttet til driften av Hydros aluminiumverk. Samarbeidet knytter de operative driftsmiljøene sammen, og det styrker...
Artikkelen er 359 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..