norhard
Norhard har vært alene på det norske markedet med sine patenterte, retningsstyrte mini-TBM-er.
Foto: Norhard

Minst tre småkraftprosjekter er berørt av tunnelentreprenøren Norhards konkurs. Men Forte Vannkrafts TBM-prosjekt er foreløpig ikke direkte rammet.

  • Atle Abelsen

2. november ble det klart at tunnelentreprenøren Norhard AS er slått konkurs. Dette påvirker en rekke småkraftutbyggere som er midt inne i en viktig prosjektperiode. Det gjelder i første rekke Sunnhordland Kraftlag AS (SKL), Skagerak Kraft AS og Småkraft AS. Norhard har også hatt aktiviteter i andre prosjekter, som ikke...
Artikkelen er 862 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.