nordbøåni
Dammen til Nordbøåni kraftverk i Nissedal i Telemark. Foto: Clemens Kraft
Foto: Clemens Kraft

Høy gjeld og lave kraftpriser ga økte tap.

  • Øyvind Lie

I tredje kvartal fikk Clemens Kraft et resultat før skatt på minus 33,9 millioner kroner, mot minus 10,9 millioner kroner i samme periode i fjor. Selskapets driftsresultat for kvartalet ble minus 9,1 millioner kroner, mot 9,6 millioner kroner i pluss i samme periode i 2019, går det fram av selskapets...
Artikkelen er 196 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.