osvoll
– Det er en viktig oppgave å oppnå en best mulig forvaltning av verdiene til vår store portefølje av kraftverk, det bruker vi nå mye ressurser på, sier administrerende direktør Olav Osvoll i BKK Produksjon.
Foto: BKK

Tilstandsbasert og prediktivt vedlikehold i kraftverksdriften kan gi store gevinster, ifølge BKK.

  • Stein Arne Bakken

– Vårt fokus er rettet mot hvordan vi kan oppnå best mulig forvaltning av verdiene i våre kraftverk. Vi har ikke så mye nytt å bygge ut. Vårt siktemål er å gå over til tilstandsbasert og prediktivt vedlikehold i kraftverksdriften. Det vil kunne gi store gevinster, påpeker administrerende direktør Olav...
Artikkelen er 620 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.