kabel
Illustrasjonsfoto. Statnett

Første handelsdag blir 8. desember.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Opprinnelig skulle kapasiteten fra Nordlink-kabelen (1400 MW) til Tyskland gjøres tilgjengelig for kraftmarkedet 1. desember. Nå er det imidlertid blitt klart at kapasiteten ikke blir tilgjengelig for markedet før 8. desember, med leveranse av kraften 9. desember. Årsaken er forlenget behov for avsluttende tekniske overføringstester, går det fram i en...
Artikkelen er 131 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.