nordhard
Nå kan småkraftprosjektene Norhard jobbet med fortsette, etter at selskapet gikk konkurs i begynnelsen av november.

Minst fire småkraftutbyggere puster lettet ut etter at to investorer gikk inn og reddet aktiva etter Norhards konkurs. Prosjektene fortsetter nå med tre ukers forsinkelse.

  • Atle Abelsen

Det ble investorene Brødrene Nordbø AS og BR Industrier AS som til slutt kjøpte opp alle aktiva i boet etter Norhard-konkursen i begynnelsen av november. Tunnelentreprenøren var engasjert i minst fire småkraftprosjekter da konkursen var et faktum. Der har det nå vært full stans i snart tre uker, slik Energiteknikk...
Artikkelen er 320 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.