mast
Illustrasjonsfoto: Statnett
Foto: Statnett

Rammeavtalen gjelder eksterne prosjekteringsoppdrag for stasjon og omfatter elektro, bygg og anlegg.

  • Øyvind Lie

Syv tilbydere konkurrerte om avtalen, og Sweco var en av to tilbydere som vant. Den andre var Multiconsult, som Energiteknikk tidligere har omtalt. Rammeavtalen har en varighet på to år, med opsjon på 1+1+1+1 år, skriver Sweco i en pressemelding.

Avtalen har en estimert verdi på 100-150 millioner kroner per år, opplyser Sweco til Energiteknikk.

Børre Helgesen, Swecos regionleder i Oslo for energi, sier avtalen er viktig for Sweco.

– At vi får fortsette samarbeidet med Norges største energiforsyningsaktør, byr på flere spennende oppdrag for våre eksperter. Nå ser vi frem til å videreutvikle bærekraftige og kostnadseffektive metoder og løsninger i samarbeid med Statnett, sier Helgesen i meldingen.