Rånåsfoss kraftstasjon i Glomma (bildet) eller andre norske vassdrag er foreløpig ikke blant eksemplene i prosjektet FIThydro, som presenterer gode miljøløsninger for kraftutbyggere over hele verden.
Foto: Atle Abelsen

SINTEF Energi har utviklet en nettside for de som vil bygge miljøvennlig kraftproduksjon i sårbare vassdrag.

  • Atle Abelsen

SINTEF Energi har brukt wiki-verktøyet for å utvikle nettsiden www.fithydro.wiki som en del av det store europeiske prosjektet FIThydro. På denne nettsiden vil alle som er ansvarlig for utbygging og vassdragsregulering, finne hjelp til å definere spesifikke miljømessige utfordringer, og gode eksempler på hvordan man kan gå fram for å...
Artikkelen er 453 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.